header ramadan 2024

"Gunakan platform media sosial Irfan Khairi (IK) dengan 3.7 juta followers untuk mempromosikan perniagaan anda bulan RAMADAN 2024 ini - serendah RM53 sahaja!"

Adakah anda menjalankan perniagaan?

Apa kata, anda menggunakan platform media sosial Irfan Khairi, iaitu TikTok, Facebook dan Instagram yang mempunyai sejumlah 3.7 juta followers untuk war-warkan perniagaan anda kepada orang ramai!

Dan yang bestnya, pada harga yang sangat “rahmah” serendah RM53 untuk satu posting!
(pssst… influencer lain ada yang mengenakan bayaran beratus-ratus untuk satu post!

 

Promo 10x menggunakan content jenis “Stories” di Instagram, Facebook dan TikTok untuk mempromosikan perniagaan anda. 

Untuk booking slot Promo 10x di media sosial Irfan Khairi, pilih pakej di bawah sama ada Bronze, Silver atau Gold. Kami mencadangkan pakej Gold untuk mendapat promosi maksima sepanjang bulan pada harga yang terbaik (hanya RM53 untuk setiap post).

 

Bronze

Budget Promo
RM 700 10 kali posting di media sosial sepanjang Ramadan 2024
  • 5x Instagram Stories
  • 5x Facebook Stories

Silver

Super Promo
RM 1100 20 kali posting di media sosial sepanjang Ramadan 2024
  • 8x Instagram Stories
  • 8x Facebook Stories
  • 4x TikTok Stories

Gold

Power Promo!
RM 1600 30 kali posting di media sosial sepanjang Ramadan 2024
  • 10x Instagram Stories
  • 10x Facebook Stories
  • 10x TikTok Stories
Popular

*Slot adalah terhad untuk Promo 10x. First come first serve. Sekiranya penuh, Promo 10x sempena  Disember 2023 akan ditutup. Tempahkan slot anda sekarang!

Soalan Lazim

Dimanakah posting promosi akan dilakukan di media sosial Irfan Khairi?

Posting promosi akan dilakukan di stories Instagram, Facebook dan juga TikTok mengikut pakej yang dipilih. 

Bilakah promosi akan dilakukan?

Promosi akan dilakukan sepanjang bulan Ramadan 2024 mengikut pakej yang ditempah, Bronze (10 kali), Silver (20 kali) dan Gold (30 kali). Anda juga boleh memilih hari-hari untuk iklan promosi bergantung kepada kekosongan slot.

Perniagaan jenis apa yang layak untuk perkhidmatan Promo 10x ini?

Oleh kerana kempen Promo 10x ini adalah untuk perniagaan kecil-kecilan, kami menggalakkan perniagaan kecil-kecilan sahaja. Apa sahaja perniagaan adalah layak, namun wakil kami juga akan menentukan sama ada perniagaan yang dijalankan bersesuaian untuk media sosial Irfan Khairi ataupun tidak. 

Sebagai contoh, iklan arak atau berjudi yang bertentangan dengan agama, pastinya kami tidak terima. Iklan skim cepat kaya atau scam juga tidak akan kami layan. Keputusan pihak syarikat kami adalah muktamad, dan sekiranya perniagaan anda tidak diterima, kami akan pulangkan 100% wang tempahan anda.

Siapakah yang menyediakan iklan promosi?

Anda yang menyediakan iklan promosi. Wakil kami akan menghubungi anda selepas anda menempah. Saiz iklan promosi yang perlu disediakan adalah 1080×1920 (format stories). Anda bebas memberi kami 1 iklan promosi, atau lebih untuk digunakan. Design muktamad perlu diberikan sebelum jangkamasa promosi bermula.

Sekiranya saya tidak mempunyai design iklan bagaimana?

Kami boleh menghasilkan iklan promosi untuk anda dengan kos tambahan, iaitu RM150 iklan format stories. Tempah slot di atas dan kami akan hubungi anda untuk berbincang mengenai design iklan.

Selain dari pakej iklan di atas, adakah Irfan Khairi boleh melakukan ‘Product Review’ atau ‘Sponsored Post’?

Ya, hubungi kami. IK juga boleh membuat product review atau sponsored post mengikut budget anda. Pelanggan-pelanggan kami amat berpuas hati dengan perkhidmatan sponsored posts untuk meningkatkan awareness dan juga keuntungan perniagaan. Hubungi kami untuk melihat contoh-contoh kerjasama yang pernah kami lakukan yang mendapat beratus ribu dan berjuta views di media sosial. Klik di sini untuk contoh produk review/sponsored post yang mendapat 1 juta views. Client: Public Gold dealer.

OK, saya berminat. Bagaimana caranya untuk menempah?

Pilih salah satu dari pakej di atas, Bronze, Silver atau Gold. Lakukan pembayaran dan pihak kami akan menghubungi anda dalam masa 24 jam. Lakukan tempahan sekarang oleh kerana slot pengiklanan adalah terhad dan akan tutup apabila dipenuhi!

Sekiranya mempunyai pertanyaan?

Hantarkan whatsapp kepada En Islah di 012-7715002.

Juga hubungi kami jika ingin bekerjasama dengan Irfan Khairi untuk produk review, brand ambasador atau sebarang kerjasama yang lain untuk meningkatkan pemasaran dan jenama perniagaan anda yang lebih customized RAMADAN INI!

 

Kenali Irfan Khairi (IK)

Irfan Khairi, pengasas OpenEducation di bawah Irfan Khairi Sdn Bhd telah menempa nama di Malaysia dan dikenali sebagai “jutawan Internet” oleh pihak media bermula 2005. Seorang speaker profesional, penulis dan juga personaliti TV dan radio, dan kini – INFLUENCER!

Irfan Khairi telah melahirkan beribu-ribu usahawan Internet yang berjaya di Malaysia dan juga luar negara melalui program-program yang dikendalikannya. Bermula 2016, Irfan Khairi juga telah menubuhkan IK Institute of Business dan Expert Ignite (agensi sosial media) di Dubai, UAE untuk mengembangkan sayap perniagaannya mencapai negara-negara Islam seluruh dunia.

Beliau juga dianugerahkan, anugerah berprestij, Malaysia Top Achievers Award 2019, Leadership Excellence in Online Marketing.

Irfan Khairi mempunyai gabungan followers di media sosial yang paling ramai di antara speakers, trainers, mentor dan sifu perniagaan lain di Malaysia dengan jumlah lebih 4 juta followers di Facebook, Instagram, YouTube dan TikTok. Beliau juga, adalah penerima Silver Creator Award dari YouTube.

Apa kata anda menggunakan platform media sosial Irfan Khairi, iaitu TikTok, Facebook dan Instagram yang mempunyai sejumlah 3.7 juta followers untuk war-warkan perniagaan anda kepada orang ramai!

Irfan Khairi mempunyai gabungan followers di media sosial yang paling ramai di antara speakers, trainers, mentor dan sifu perniagaan lain di Malaysia dengan jumlah lebih 3.7 juta followers di Facebook, Instagram, YouTube dan TikTok. 

Untuk sebarang pertanyaan, whatsapp En Islah di 012-7715002

KL HQ

Unit 19-2, 19-3 & 19-3A Oval Damansara, No 685 Jalan Damansara, 60000 Kuala Lumpur

Dubai HQ

Marina Plaza, Dubai Marina, Dubai, United Arab Emirates

Hakcipta Terpelihara 2023 Irfan Khairi Sdn Bhd