Sertai Kelas Online Borong China Bersama Taiko Zul.

Tarikh & Masa akan Diberitahu, Harap Maaf.

Isnin, 11 September 2023

(9:00 mlm – 10:30 mlm)

IKSB Training Centre
Oval Damansara
Level 19, 19.3 Jalan Damansara
Taman Tun Dr Ismail
60000 Kuala Lumpur.

  Beliau akan berkongsikan dari pengalaman beliau sendiri dan juga tips-tips dalam transaksi membeli barang borong dari China dan juga langkah-langkah yang sepatutnya diambil dalam pengurusan serta apakah yang terbaik untuk memulakan serta kembangkan perniagaan anda.

Silibus kelas merangkumi…

Tips Borong China: Fahami proses pembelian, pengiriman, dan logistik yang terlibat dalam import barangan luar negara.

Strategi Pemasaran: Strategi pemasaran yang efektif. Anda akan belajar tentang cara memasarkan produk Anda kepada target pasaran yang tepat, menggunakan platform online, media sosial dll.

Pemahaman tentang Produk China: Anda akan memperoleh pemahaman lebih mendalam tentang jenis produk yang tersedia di China. Anda dapat memilih produk dengan potensi pasaran yang tinggi dan melihat trend produk terbaru.

Pemahaman Logistik: Seminar ini juga akan membantu anda mengetahui tentang shipment time & airfreight cost. Ini penting untuk memastikan bahawa produk yang anda jual sampai pada waktu yang ada inginkan.

Networking: Anda dapat pelbagai pengalaman, belajar melalui success story dan juga challenges, serta membangun networking sendiri.

Pengembangan Pasaran Global: Membantu Anda memperluas pandangan Anda secara global. Anda akan belajar tentang pasaran antarabangsa, cultural differences dalam perniagaan, dan peluang untuk beroperasi di pasar global.

Hubungi

Irfan Khairi Sdn Bhd (IKSB)

Pejabat:
03-77292277

Whatsapp / Call:
012-7715002 (En. Islah)

Media Social

Kuala Lumpur

Unit 19-2, 19-3 & 19-3A
Oval Damansara
Jalan Damansara
60000 Kuala Lumpur

Dubai

Marina Plaza
Al Marsa Street
Dubai Marina
Dubai, UAE

borongterus.com @ Hakcipta Terpelihara 2023